FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Agentie » Angajamente si valori

Angajamente si valori

Valorile firmei noastre pot fi concentrate in 3 cuvinte: eticaeficacitateascultare.

  • «Etica», in conceptia noastra, se traduce in mod concret: nu «vanam» niciodata echipele clientilor nostri. Contrar unei practici larg raspandita pe piata de Executive Search, nu vom actiona in calitate de «agent» pentru pozitii conducere: nu vom deveni niciodata responsabili pentru turnover-ul clientilor nostri. Lucram in conditii de stricta confidentialitate si in conformitate cu regulile si principiile umane. Nu in ultimul rand, toate informatiile identificate de consultanti si care privesc clientul ii sunt imediat transmise.
  • «Ascultarea» reprezinta fundamentul reusitei noastre. Castigam increderea clientilor prin finalizarea cu success a misiunilor. Reusim acest lucru datorita intelegerii nevoilor clientilor. Pentru fiecare dintre consultantii nostri, «a asculta» clientul reprezinta punctul de plecare al misiunii sale, baza care ii permite sa anticipeze, sa fie creativ, receptiv si eficient.
  • «Eficienta» reprezinta o datorie fata de clientii nostri, dar in acelasi timp si fata de noi insine. OC Prod este singura companie internationala al carei cost al serviciilor depinde de rezultat. Daca nu suntem eficienti, daca nu oferim cele mai bune rezultate si servicii atunci nu vom primi nicio compensatie. Pentru noi, a fi eficient, nu este o expresie in vant si asta o dovedim clientilor.

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp