FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Agentie » Biroul nostru

Biroul nostru

OC Prod este un cabinet de consultanta in Management si Organizare, infiintat in 2005 in Romania si prezent in 6 tari, pe 3 continente.

Alaturi de clientii nostri ne implicam in conceptia si punerea in aplicare a proiectelor. Pentru OC Prod calitatea serviciului reprezinta esenta relatiei cu clientul. Stim cel mai bine ca reusita noastra trece inainte de toate prin succesul proiectelor dumneavoastra.
Evaluarea performatei individuale, a potentialului si a adaptarii unei persoane la o pozitie reprezinta esenta meseriei noastre. Aceasta expertiza are mai multe moduri de aplicare in cadrul unei companii.

Toate serviciile cabinetului nostru se inscriu in logica de a contribui la rezultatele clientului nostru prin dezvoltarea echipelor sale. OC Prod este primul cabinet international care se implica exclusiv intr-o adevarata relatie de parteneriat WIN-WIN cu clientii sai. Conform mesajului fondatorului facturam serviciile doar daca acestea aduc un beneficiu clientului.
Mai mult decat o metoda, avem o filosofie:

Clientul este partenerul nostru

  • Fara avans, facturam doar daca angajati
  • Fee-uri intre 10% si 25% din salariul brut anual
  • Garantii de la 1 la 18 luni

Prezentare PDF

Faceti clic pe imagine pentru a descarca prezentarea in format PDF

presentation OcProd

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp