FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Agentie » Grupul OCProd

Grupul OCProd

OCProd este un cabinet de recrutare international, specializat in domenii precum: inginerie, medical, retail. Ne implicam, impreuna cu clientii - partenerii nostri - in elaborarea si punerea in aplicare a proiectelor.
OCProd este implicat in proiecte de recrutare pentru posturi de Piping design - PDMS, Electric, HVAC, Electromecanic, Electrical Commissioning, Pressure Test. Printre proiectele noastre, am recrutat pentru centrale nucleare in Finlanda, China si Franta si pentru centrale termice in Bulgaria si Algeria.

Specialistii in optimizarea costurilor din departamentul de Audit OCProd isi ajuta clientii sa economiseasca bani in tot ceea ce priveste cheltuielile non-strategice. Clientii OCProd sunt organizatii si companii din diverse domenii, din sectorul public dar si multinationale.
OCProd se angajeaza sa imbunatateasca profitabilitatea clientilor sai, sa reduca costurile si de asemenea, sa optimizeze valoarea intrinseca a bunurilor produse, fara a pierde calitatea serviciilor.

CEFORA BUSINESS SCHOOL ofera programe de studii care imbina componenta practica si cea teoretica permitand tinerilor sa-si dezvolte progresiv competentele necesare pentru dezvoltarea unui spirit comercial profesional si de sustinere a demersurilor comerciale.
Categoria tinta a Cefora Business School o reprezinta tinerii absolventi de liceu cu varsta de pana in 26 ani.

Cefora este o institutie dedicata in intregime profesiilor comerciale si serviciilor, o scoala unica in Romania. Precursor in acest domeniu, Cefora este membru al Federatiei Europene a Scolilor, care ii confera recunoastere valabila in intreaga Europa.
Cefora ofera o gama variata de formare scolara  si profesionala, care acopera toate domeniile si nivelurile de calificare in domeniul comercial.

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp