FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 970 449 177

Acasa » Accueil » Sectoare cheie » Inginerie

Inginerie

Deoarece performanta este deseori rezultatul talentului, cresterea si dezvoltarea companiei dumneavoastra trebuie sa treaca printr-o recrutare "personalizata" a profilurilor calificate din punct de vedere tehnic si uman.

Recrutam candidati pe plan intern si international, pentru companii de renume din domeniul ingineriei. Proiectele noastre includ: recrutarea pentru pozitii de design (Piping PDMS/AutoCAD, Electrical, HVAC) sau santier (Electromecanic, Electrical Commissioning, Pressure Test Engineer). Recrutam pentru centrale nucleare in Finlanda, China sau Franta dar si centrale termice din Bulgaria si Algeria.

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp