FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Agentie » Mesajul fondatorului

Mesajul fondatorului

Rigurozitatea, profesionalismul, originalitatea si mai ales eficienta solutiilor aduse ne permit sa ne distingem pe o piata competitiva cum e cea a domeniului HR.

Cu toate acestea, raman ferm convins ca nu se poate pretinde a fi parte a unei logici de serviciu daca nu suntem de acord 100% cu problemele, provocarile si riscurile clientilor. Ce companie doreste sa plateasca un serviciu care nu promite niciun rezultat?

In prezent, atunci cand o companie decide sa achizitioneze un bun, beneficiaza de o garantie, de un termen sau de facilitate de plata, de ce nu ar fi la fel si pentru servicii? Cu OC Prod nu exista teama remunerarii pe valoarea adaugata a sfaturilor noastre. Mai mult, noi le garantam.

Cuantificarea actiunilor noastre este parte integranta a prestatiei. Fiecare consultant din compania noastra, indiferent de tara si de misiunea sa, aplica aceasta metoda.

Inca de la infiintarea companiei in 2005, am impus echipelor mele din fiecare tara, sa lucreze doar cu rezultate. Cifra noastra de afaceri se dubleaza in fiecare an. Suntem convinsi ca dezvoltarea noastra este direct legata de succesul companiilor care au incredere in noi.

Dezvoltarea noastra si clientii nostri sunt dovada a creativitatii , reactivitatii, flexibilitatii si mai ales a eficacitatii noastre. Cf proiectului nuclear 2011

Nu suntem simpli actori - furnizori, suntem adevarati parteneri ai succesului clientilor, iar aceasta schimba totul.

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp