FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Servicii » Assessment

Assessment

assessment

Assessment - permite evaluarea si valorificarea obiectiva a competentelor si potentialului indivizilor in mediul lor profesional. Rezultatul reprezinta un bilant obiectiv si complet.

Metodologia noastra evita hotararile cu caracter personal bazate pe valori subiective si diferentiate - fiecare apreciind in felul sau notiunile de puncte tari, puncte slabe si posibilitatile de imbunatatire - pentru a se referi doar la comportamente observabile si descrise in aceeasi maniera pentru fiecare. Rezulta astfel o abordare obiectiva si o mai mare precizie a rezultatelor, facilitand astfel o posibila punere in aplicare si a unui eventual follow-up a unui plan de actiune personalizat.

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp