FR     EN     RO  
 • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
 • Bucuresti+40 213 184 020
 • Tanger+212 618791297
 • Ottawa+1 819 921 5002
 • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Servicii » Executive search

Executive search

executive search

Termenul "Executive Search" desemneaza o metoda de abordare particulara precum si categoria vizata: manageri, cadre specializate, cadre superioare si directori independenti.

Pentru fiecare recrutare, OC Prod formeaza o echipa speciala, dedicata misiunii, care elaboreaza impreuna cu dumneavoastra o strategie studiata si in concordanta cu realitatile pietei. Echipa de consultanti va va sfatui pe tot parcursul misiunii si va raporta periodic stadiul cautarilor. In functie de valorile si de cultura dumneavoastra, vom defini exact nevoile si vom realiza o evaluare completa a candidatilor, asigurand o integrare reusita a viitorilor angajati.

Inca de la infiintarea sa, OC Prod denota o etica ireprosabila in indeplinirea misiunilor. Respectam cu strictete normele etice, bazate pe ascultarea si respectarea valorilor clientilor si candidatilor nostri. De asemenea, compania noastra realizeaza aceste misiuni garantand o discretie totala.

In scopul de a identifica, atrage si recruta cei mai potriviti candidati, fiecare misiune se desfasoara urmand o metodologie riguroasa:

 • Dobandim, in primul rand, o cunoastere aprofundata a clientului nostru, a mediului, nevoilor si asteptarilor sale, dar si a produselor, echipelor si culturii.
 • Ulterior, supunem spre aprobare o propunere detaliata care cuprinde o strategie specifica de cautare.
 • O prima etapa de cautare este demarata de o echipa desemnata sub directa supravechere a consultantului responsabil.
 • Consultantul responsabil de misiune initiaza apoi contactul cu candidatii precum si cu alte surse de informatii. El este unicul reprezentant al clientului nostru pe piata.
 • Consultantul primeste si evalueaza personal eventualii candidati. Candidaturile cele mai potrivite vor face obiectul unor rapoarte scrise, detaliate si confidentiale.
 • Intre client si candidati urmeza a fi stabilite interviuri de prezentare precum si intalniri periodice cu consultantul privind statusul recrutarii.
 • Vom afla sistematic referintele profesionale ale candidatilor finali.
 • In final, vom urmari integrarea candidatului retinut, in special pe durata primelor luni pentru a ne asigura de reusita recrutarii.

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp