FR     EN     RO  
  • Ho Şi Min+84 (0)8 3519 3292
  • Bucuresti+40 213 184 020
  • Tanger+212 618791297
  • Ottawa+1 819 921 5002
  • Paris+33 6 95 79 31 36

Acasa » Accueil » Stiri

Stiri

Targ de joburi 2016

Esti pasionat de Inginerie, IT, Vanzari, BPO sau Administrativ?
Esti in cautarea unui loc de munca sau doresti o schimbare in cariera?
Te asteptam sa discutam despre cele mai noi oportunitati pe piata muncii la urmatoarele targuri: 

  • Targul de Cariere - Brasov (8-9 martie) si Chisinau (18-19 martie)
  • Job Shop - Iasi (29-30 martie)

Detalii si CV-uri: job@ocprodgroup.com

OC Prod se extinde in Vietnam si Myanmar

OC PROD, companie internationala de recrutare si externalizare de servicii, lider pe piata din Romania, recruteaza cu succes candidati pentru proiecte internationale, pentru clientii sai, de peste 10 ani.

Compania opereaza prin intermediul unei platforme cu sediul in Bucuresti, dedicate recrutarii si externalizarii serviciilor HR. OC Prod a inceput sa se dezvolte pe plan international in urma cu un an, astfel ca deja are deja birouri in Tanger si in Ottawa.

Expansiunea OC PROD este acum in plin proces, avand deja un punct de sprijin in Vietnam, prin intermediul Source of Asia (SOA).

SOA, oferind deja o gama larga de servicii de incubare, al caror scop este implementarea si dezvoltarea companiilor straine in Vietnam si Myanmar, ofera, de asemenea, servicii complete de recrutare si integrare profesionala clientilor sai.

Extinderea activitatii OC PROD in Asia de Sud Est are ca obiectiv sa ofere candidati esentiali investitiilor si proiectelor numeroase din zona Vietnam si Myanmar, fie ca sunt in domeniul infrastructurii, industiei sau serviciilor.

Contact OC PROD : Etienne de Roquemaurel, DG International etienne@ocprodgroup.com
Contact OC PROD Vietnam :
Chloé Duval, country manager chloe@ocprodgroup.com
Contact Source of Asia : Thierry Mermet, DG thierry@sourceofasia.com

Photo: John Bill/Shutterstock.com

International

Cu o experienta de peste 10 ani, OC Prod este astazi o companie renumita pentru recrutarea de specialisti in proiecte transnationale.

mai multe +
 

Sectoare cheie

OC Prod dispune de doi poli de expertiza specializati in cautarea de talente in domeniul ingineriei si medical.

mai multe +
 

Success stories

OC Prod si-a construit reputatia pe capacitatea sa de a opera rapid intr-un context international puternic. Descoperiti exemple de proiecte variate conduse catre succes de OC Prod.

mai multe +
 
 
 
AlstomArevaAssystemGAPDHLNorautoRenaultSaint-GobainSephoraGEVeo FinancesDelfi Puls ActionCentre Hospotalier du Pays de CognacCentre Hospotalier CarcassoneCentre Hospotalier le Cateau CambresisCentre Hospotalier Charleville MezieresCentre Hospotalier ChamberyCentre Hospotalier des Pays de MorlaisCentre Hospotalier NeversCentre Hospotalier CahorsGevalco Pipeline ValveAllio BCDevehoEgetraThuasneWebhelp